Закревський
address
М. Київ
вул. м закревського, 61/2
зупинка торгівельний центр
зупинка в.висоцького
work time
Графік роботи
9:00 - 21:00
Супермаркет "Сiльпо"
цілодобово

Торгівельно-розважальний центр Закревський – це комфортний простір для всієї родини. У нас є все для вашої зручності!

Чотири поверха для того, щоб сім’єю весело, цікаво і з користю проводити час. Все для здоров’я, краси, розваг, послуг і шопінгу.

На цокольному поверсі розміщені: фітнес клуб, магазин товарів для дітей та дому, мобільний сервіс, танцювальна студія, солярій, салон краси і косметологічний кабінет, більярдний клуб та магазин взуття.

Перший поверх: цілодобові Сільпо та Аптеки. Домашні напівфабрикати “Галя Балувана”, кав’ярні, ремонт одягу, медичний центр “МедЛаб”, центр МРТ, Watsons, банкомати і термінали, обмін валют і два поштомати (Нова Пошта та МістЕкспрес). Перукарня і Манікюрний салон. Також магазини: інструментів «Дніпро-М», фотопослуг та ксерокопії, косметики з Ізраїлю, іграшок, канцтоварів, сумок, домашнього текстилю, дитячих аксесуарів, інструментів для манікюру, сухофруктів, мобільних аксесуарів, квітковий магазин та зоомагазин.

Другий поверх поєднує в собі частину офісних приміщень, досить різноманітну галерею меблів, ательє, дитячий центр «Дар» та магазин одягу «Humana».

На третьому поверсі великий дитячий розважальний парк Закревського Періоду – все для днів народжень та відпочинку!

На четвертому поверсі – Hotel Bee Station готель з трьома видами можливого розміщення: капсули, хостел і класичні двомісні номери.

Біля ТРЦ є зручна транспортна розв’язка: автобусна і трамвайна зупинка. Навпроти розміщений великий продуктовий гіпермаркет METRO Cash & Carry Ukraine.

Ми активно розвиваємося і чекаємо орендарів!