Закревський
address
М. Київ
вул. м закревського, 61/2
зупинка торгівельний центр
зупинка в.висоцького
work time
Графік роботи
9:00 - 21:00
Супермаркет "Сiльпо"
цілодобово

Медичний центр “Просто”

Ми пропонуємо своїм пацієнтам допомогу кваліфікованих лікарів і медичне обладнання преміум класу.

Часто проблеми зі здоров’ям зачіпають різні органи і системи людини, в таких випадках для призначення ефективного лікування необхідна консультація декількох фахівців і кілька видів різної діагностики. У медичному центрі ПРОСТО пацієнтам доступний комплексний підхід фахівців до питань відновлення здоров’я.
Колектив медичного центру – це фахівці високого професійного класу. Бачать всі існуючі патології і описують їх так, щоб лікарі-клініцисти могли правильно зорієнтуватися і поставити діагноз. І найголовніше – провести таке лікування, щоб воно дало максимально позитивний ефект.
Головна перевага медичного центру ПРОСТО – якість надання медичної допомоги. Завдяки професійній діагностиці і грамотному лікуванню наші пацієнти отримують високі шанси повернути свій організм до максимально здорового стану.
Головний критерій центру – порядність. Кожен, хто до нас звернеться буде почутий і отримає необхідну медичну допомогу. Важлива перевага – людський фактор і добре ставлення до пацієнтів.

Високопродуктивний МР-томограф 1.5Т з коротким тунелем призначений для нейрологічних, кардіологічних, ангиологических, абдомінальних і ортопедичних досліджень, а також досліджень усього тіла.

GE Signa HDxt 1,5t – апарат експертного класу для скринінгових досліджень і старша модель в лінійці апаратів півторатесел Signa від компанії GE. HDxt використовує HDx, унікальну технологію, яка істотно розширює можливості медичної візуалізації, надаючи широкий ряд додатків, здатних допомогти будь-якому користувачеві стати справжнім експертом у своїй справі і отримувати точні і надійні результати діагностичних досліджень.

Графік роботи

Пн.-Пт. 08:00 – 20:00
Сб-08:00 – 18:00
Нд.-10:00 – 14:00
(067) 643 95 55
(044) 229 95 55

Facebook

Instagram